اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای
کارشناس رسمی دادگستری رشته اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای
کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای
این رشته به عنوان زیرمجموعه ارزیابی اموال منقول و نفقه است گروه اموال منقول و نفقه یکی از زیرمجموعههای اشیاء عتیقه و احجار کریمه موزه ایی است . بخشی از موضوع مربوط به مسائل باستان شناسی است و بخشی مربوط به اموال خصوصی افراد است تشخیص اصالت لوازمی که با آنها به عنوان عتیقه اطلاق می شود یعنی قدمت آنها و همچنین تعیین ارزش اشیاء عتیقه و هر آنچه که به عنوان اشیا عتیقه موزه ایی یا سنگ های ارزشمند وجود دارند را کارشناسان رسمی این رشته آنها را ارزیابی و تعیین قیمت می کنند که نیازی که به این رشته این روزها احساس می شود عمدتاً به دلیل وجود بازار و عجیبی است که برای اشیا مجعول و آثار عتیقه است که به صورت جعل شده آماده فروش می شوند و برخی افراد به دلیل عدم بهره گیری از حضور کارشناسان رسمی دادگستری اموال کلانی را به خاطر خرید اشیاء مجعول از دست می دهند. کارشناسان در دعاوی توسط میراث فرهنگی عتیقه این قاچاقچیان و افراد که اشیای عتیقه کشور را به خارج از کشور انتقال می دهند یا خرید و فروش آنها را انجام می دهند یا درصدد کشف آنها هستند برخورد جدی دارد و اظهار نظر در مورد این اشیا در این دعاوی که در محاکم مطرح می شود را کارشناسان رسمی به آنها می پردازند. در زمینه اشیای عتیقه و موزه ای مباحث بسیار زیادی مطرح هستند ولی همین قدر که تعیین ارزش ، تعیین اصالت ، تعیین قدمت و صحت این اشیا منتسب بودن به تاریخی که مدعی می شود را کارشناسان می توانند با استفاده از تجهیزات و امکاناتی که در اختیار دارند مشخص کنند . پس نیاز به این هست که در این موارد چه سازمان های دولتی چه سازمان های میراث فرهنگی و موزه ها حتی اشخاصی که به صورت خانوادگی آثار عتیقه در اختیار دارند در صورتی که هرگونه نیازی برای تعیین اصالت داشته باشند بجای مراجعه به افرادی که غیر مرتبط هستند به کارشناسان رسمی دادگستری رشته اشیای عتیقه مراجعه کنند.
-
اظهار نظر کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای در موضوعات خرید و فروش غیر مجاز عتیقه
امروزه وسایل عتیقه به دلیل زیبایی و منحصر به فرد بودن، طرفداران زیادی دارند. افرادی که توان مالی بالایی دارند، علاقه ی زیادی نسبت به خریدن آن نشان می دهند. رونق گرفتن بازار عتیقه باعث شده که کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای در اداره…
ادامه مطلب... -
نحوه خارج کردن عتیقه از کشور
در خصوص خارج کردن عتیقه از کشور می توان گفت به صورت عادی امکان پذیر نیست اما در شرایط خاص با انتقال به گمرک و طی مراحل قانونی امکان پذیر است. عتیقه شامل تمامی لوازم و اجناس مربوط به دوره های قبل می شود. اهدافی که در خصوص آن خارج…
ادامه مطلب... -
بررسی روش تعیین قدمت وسن عتیقه توسط کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجارکریمه و موزه ای
یکی از وظایف کارشناس رسمی دادگستری عتیقه، تعیین قدمت و سن اشیاء عتیقه می باشد. اگر شما از موزه ها دیدن کرده باشید، حتما متوجه شده اید که بر روی وسایل عتیقه سن آن نیز مشخص شده است. این کارشناسان برای تخمین سن اشیاء عتیقه، از وسایل و امکانات خاصی…
ادامه مطلب... -
دیدگاه کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای در مورد قاچاق عتیقه جات
در حال حاضر با بیشتر شدن باند های حرفه ای قاچاق و افرادی که در صدد نابود کردن هویت ایران هستند و دنبال به وجود آوردن بی نظمی و اختلال در ایران می باشند از بیکاری و اعتیاد جوانان سوء استفاده می کنند و با وعده های دروغین آن ها…
ادامه مطلب... -
تعیین قیمت اشیا نفیس
هر کسی با شنیدن کلمه ی شی قیمتی یا نفیس به یاد مجسمه های زیرخاکی و یا گنج پیدا کردن می افتد. بسیاری از ما این اشیا را در موزه ها و یا نمایشگاه های خاص خود دیده ایم. بسیاری از این کالاها هرکدام مربوط به یک دوره باستانی خاص…
ادامه مطلب... -
معرفی عتیقه و قوانین اکتشاف آن از نظر کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای
عتیقه به هر شی ای اطلاق می شود که به سالیان دور تعلق دارد. فرانسوی ها به عتیقه، آنتیک می گویند. عتیقه ها معمولا در موزه به صورت کلکسیونی نگهداری می شود و فردی مسئول مراقبت از آن ها می باشد که به کار آن مجموعه داری می گویند. از…
ادامه مطلب... -
کارشناس رسمی دادگستری اشیاء عتیقه و احجار کریمه و موزه ای و تعیین قیمت و ارزش گذاری عتیقه جات
بعد از پیدا شدن عتیقه، مسئله مهم آن تعیین قیمت و ارزش عتیقه می باشد، این کار به وسیله ی کارشناس رسمی دادگستری عتیقه انجام می شود، این کارشناس درباره نحوه قیمت گذاری و ارزش گذاری بیان کرد: بعد از پیدا شدن زیرخاکی برای تعیین قیمت آن به درخواست مردم…
ادامه مطلب...