مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی
- بررسی کیفیت مواد غذایی
- بررسی انواع مسمومیت غذایی و روشهای بررسی و پیشگیری
- تعیین و ارزیابی خسارت وارده بهکارخانجات مواد غذایی
- ارزیابی و قیمت گذاری تاسیسات،کارخانجات و ماشینآلات مواد غذایی
- تعیین و ارزیابی خسارت وارده به شیلات وکشتارگاه ها
- بررسی انواع سیلوها، نحوه نگهداری و ذخیره مواد غذایی
- بررسی علل و عوامل ایجادکننده فساد
- تشخیص میزان مواد افزودنی به مواد غذایی
کارشناس رسمی دادگستری مواد غذایی و مسمومیتهای ناشی از آن
با توجه به افزایش جمعیت کره زمین و سیر روند مهاجرت روستاییان از روستا به سمت و کاهش منابع غذایی انسانها و کاهش تولید این منابع غذایی از جمله کشاورزی یا محصولات دامی باعث استفاده از روشهای تکنولوژیکی برای افزایش محصول در مواد غذایی، دامی یا کشاورزی شد ، استفاده از محصولاتی که به محصولات دستکاری شده ژنتیکی معرف است باعث شد که میزان محصولی که از دام یا طیور یا محصولات کشاورزی بدست می آمد چندین برابر شد و کیفیت و حجم محصول ارائه شده نیز بهتر شد البته ظاهر امر نشان از موفق بودن این طرح داشت ولی پس از مدتی که از استفاده از محصولات تغییرات ژنتیکی یافته نشان از بروز مسمومیتها و به بیماریها در انسانها و همچنین دام و طیور و شیلات داشت.
علت آن هم این بود که تغییرات انجام گرفته برای افزایش میزان تولید باعث بروز سموم یا تغییرات ژنتیکی تآثیرات منفی بر روی این محصولات داشتها ند به نحوی که مثبت نبودن اورگانیک نبودن محصولات کشاورزی و دامی باعث تغییراتی در بدن مصرف کننده یا انسانها می شد که سر منشاء بیماریهای جدید بود و به ویژه مسمومیتهای ناشی از آنها بود لذا کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی یا مسمومیتهای ناشی از آن وظیفه بررسی کیفیت مواد غذایی و مسومیتهای غذایی شناخت مسمومیتهای غذایی و روشهای بررسی و پیشگیری آنها را دارد.
همچنین وظیفه تعیین و ارزیابی محصولات دامی و مواد غذایی و محصولاتی که به روش تغییرات ژنتیکی در بحث صنعت کشاورزی استفاده شده است را دارد. بررسی کیفیت این محصولات و تعیین ارزیابی آنها وظیفه این کارشناسان است و به تبعه ان در صورتی که خسارتی بر افراد از این طریق وارد شده باشند ارزیابی اون خسارت را این کارشناسان انجام می دهند.
همچنین تعیین و ارزیابی خسارت وارده به کارخانجات مواد غذایی به عنوان یک بحث تخصصی است و ارزیابی و قیمت گذاری کارخانجات و تعیین ارزش تاسیسات و برآورد قیمت ماشین آلات مواد غذایی بر عهده این کارشناسان است. گزارشات ارزیابی، قیمت گذاری و تعیین ارزشی که برای محصولات کارخانجات ارائه میشود در عرصه شیلات و کشتارگاهها و سیلوها و محلهای نگهداری مواد غذایی نیز به همین مبنایی است به فرض تاسیسات سرد خانه جهت نگهداری مواد غذایی تعیین ارزش و قیمت گذاری را کارشناسان مواد غذایی انجام می دهند.
تشخصیص میزان مواد افزودنی مجاز بر مواد غذایی و همچنین بررسی علل و عوامل ایجا کننده فساد در مواد غذایی نیز جز صلاحیتهای کارشناسان این رشته است اهمیت این رشته از آنجا نشأت می گیرد که اختلافاتی که در صنعت مواد غذایی به وجود میآید ارتباط مستقیم با سلامتی انسانها دارد لذا دقت نظر کارشناسان رسمی دادگستری در ارائه گزارشات دقیق می تواند کمک شایانی به سلامت انسانها و عملکرد صحیح کارخانجات تولید کننده مواد غذایی داشته باشد.
-
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمویت های ناشی از آن
صلاحیت های کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن رشته ی مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن از رشته های پر متقاضی برای گرفتن پروانه ی کارشناس رسمی می باشد. قوه ی قضائیه نیز هر ساله تعداد زیادی از افراد را در رشته…
ادامه مطلب... -
مسمومیت غذایی در واحدهای صنفی
سالانه میلیونها نفر به واحدهای صنفی مراجعه میکنند و از غذاها و نوشیدنیهای این واحدها استفاده میکنند و یا اقدام به سفارش غذا و خوارکی میدهند. هر از چند گاهی در خصوص تخلفات برخی از واحدهای صنفی میشنویم. اما تخلفات این واحدها گاها موجب به خطر افتادن جان افراد و…
ادامه مطلب... -
کارشناس رسمی دادگستری مواد غذایی و ارزیابی و تعیین قیمت ماشین آلات حوزه مواد غذایی
امروزه کارخانجات مختلف صنایع غذایی، برای تولید محصولات به طیف وسیعی از ماشین آلات نیاز دارند و به همین جهت تعیین قیمت تجهیزات صنایع غذایی حائز اهمیت می باشد. ارزیابی و قیمتگذاری ماشینآلات حوزه مواد غذایی به دلیل تنوع اقلام دستگاه ها به تخصص نیاز دارد که کارشناسان رسمی دادگستری…
ادامه مطلب... -
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن و تشریح تخلفات حوزه غذایی
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن و تشریح تخلفات حوزه غذایی با توجه به اهمیت سلامت عمومی جامعه و نقش موثر غذا و کیفیت و سلامت آن در این امر مهم و جهت آشنایی شما خواننده محترم ، به بررسی جرائم غذایی بر اساس…
ادامه مطلب... -
بررسی کیفیت مواد غذایی از سوی کارشناس رسمی دادگستری مواد غذایی و مسمومیتهای ناشی از آن
موضوع حفظ كیفیت محصولات غذایی یکی از نكات مهم و قابل توجه است. در واقع باید کیفیت محصول تولیدی را مهمترین هدف تولید در نظر گرفت و برای آن برنامهریزی کرد و به همین دلیل بررسی کیفیت آنها بسیار اهمیت دارد. تولید کنندگان هم باید سعی کنند که بیشتر به…
ادامه مطلب... -
ارزیابی میزان خسارت وارده به کارخانجات مواد غذایی توسط کارشناس رسمی دادگستری مواد غذایی
تمامی کارخانجات صنایع غذایی برای تولید فرآورده های مختلف مثل لبنی، گوشتی، کنسروی و غیره به ماشین آلات و تجهیزات منحصر به فردی نیاز دارند که از پیشرفته ترین تکنولوژی دنیا برخوردار هستند و بی شک مبالغ هنگفتی برای خریدن آنها پرداخت شده است. مسلما زمان وقوع حوادثی از جمله…
ادامه مطلب... -
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن و نحوه برخورد با متخلفین حوزه غذایی
کارشناس رسمی دادگستری رشته مواد غذایی و مسمومیت های ناشی از آن و نحوه برخورد با متخلفین حوزه غذایی برخورد با متخلفین حوزه غذایی به دلیل اهمیت بالای رعایت قوانین بهداشت و سلامت در این زمینه باید بسیار جدی صورت گیرد که البته این به معنی عدم نیاز به برخورد…
ادامه مطلب...