صنایع دستی
کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی
- بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص شناسایی صنایع دستی
- بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص طبقه بندی صنایع دستی
- بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص ارزش گذاری صنایع دستی
- بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص تعیین خسارات وارده به صنایع دستی
- بررسی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص تعیین قدمت و محل تولید یا ساخت صنایع دستی
کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی
این رشته جزء رشتههایی است كه فعالیتهای بسیار محدودی دارد. یعنی صنایع دستی كاملاً مشخص است و حوزه صنعت محصولات دست ساز معیین میباشد. چند صلاحیت برای این رشته پیش بینی شده مانند اظهارنظر در خصوص پایه صنایع دستی نوعیت آنها، طبقه بندی صنایع دستی، اعم از كیفیت آنها ، ارزش گذاری، تعیین قیمت اموالی كه بعنوان صنایع دستی تهیه شدند و تعیین خسارت وارد به محصولاتی تحت عنوان صنایع دستی و همچنین قدمت آنها. این رشته با توجه به اینكه تعیین كننده قدمت و محل تولید یا محل ساخت صنایع دستی است تفاوت دارد با رشتههای نزدیك به این رشته ، به فرض رشته كارشناسی فرش مشابه این موضوعات را انجام میدهد ولی چون بعنوان یك رشته مستقل است، مجزا و جدا از این سیستم فعالیت می كنند ، صنایع دستی آیتمهای هستند مانند محصولاتی كه بصورت دست ساز تحت عنوان محصولات صنایع دستی شناخته میشوند و ارزش آنها در بعضاً نیاز است كه یك اركان یا نهاد یا سازمانی برای هدایایی كه ارائه میكنند به كاركنان خودشان از صنایع دستی استفاده كنند. علت این است كه در قانون پیشبینی شده است كه هدایایی كه در سازمانها و ارگانهای وابسته به دولت آنهایی كه از بودجه دولتی استفاده می كنند مجبورند از صنایع دستی داخلی كشور استفاده كنند و هدیه دهند ، طبیعتاً ارزیابی و ارزش گذاری این صنایع دستی به عهده كارشناسان این رشته می باشد.
-
تشریح ترمه بافی توسط کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی
دیدگاه کارشناسی رسمی دادگستری به ترمه بافی طبق گفته کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی ترمه بافی مربوط به 400 سال قبل بوده، طرح و نقش آن تقلیدی از پارچه های هندی و تولید ایرانیان برای هندی ها بود ولی ما هنوز هم این هنر را متعلق به ایران می دانیم…
ادامه مطلب... -
تعیین ارزش محصولات صنایع دستی از سوی کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی
کشورهای به اصلاح شرق در مقابل کشورهای غربی قابلیت تولید صنایع دستی بسیار زیادی دارند. فرهنگ غنی در این کشورها و اقتصادهای نیمه سنتی و سنتی باعث شده است تا همچنان این کشورها به دلیل علاقه بخش قابل توجهی از جهان کالاهای دستی تولید کنند که در قالب آثار هنری…
ادامه مطلب... -
نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی در مورد خاتم کاری
خاتم کاری از نظر کارشناسی رسمی دادگستری از نظر کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی به قرار دادن اشیاء کنار همدیگر طوری که ترتیبی شبیه به موزائیک بسازند خاتم کاری گفته می شود. طرح های این هنر دستی شکل های هندسی بوده که با مثلث های ریز کنار همدیگر نقش می…
ادامه مطلب... -
توضیح کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی در مورد شیشه گری
تاریخچه شیشه گری از نگاه کارشناسی رسمی دادگستری کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی معتقد است از قدیمی ترین صنایع دستی که مردم برای منبع درآمد استفاده می کردند شیشه گری بود. این هنر از 2500-3000 قبل از میلاد پدید آمده و به نظر می رسد مصریان این هنر را کشف…
ادامه مطلب... -
معرفی قلمکاری توسط کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی
قلمکاری از دید کارشناسی رسمی دادگستری کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی بیان می کند: قلمکاری که نام دیگر آن چیت سازی است کلمه ای فارسی و به معنی کار هنری صورت گرفته با قلم بوده و از کارهای هنری و دستی اصفهان می باشد. اوج به کمال رسیدن این هنر…
ادامه مطلب... -
دیدگاه کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی نسبت به مینا کاری
دیدگاه کارشناسی رسمی دادگستری به مینا کاری تعریف میناکاری در فرهنگ دهخدا: کشیدن طرح هایی روی ظروف فلزی یا تزئین آن ها و سپس پختن با حرارت زیاد کارشناس رسمی دادگستری صنایع دستی اعلام کرده اند: مینا کاری حدود پنج هزار سال قدمت دارد و برای مزین کردن فلزات به…
ادامه مطلب... -
معرفی مسگری توسط کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی
مس قدمتی به اندازه تاریخ بشریت دارد.زمانی که انسان های اولیه برای رفع نیازهایشان به فلز روی آوردند، مس اولین گزینه بود. استخراج آن راحت تر از سایر فلزات بود و به طور خالص در طبیعت یافت می شد. بنابر نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع دستی و باستان شناسی…
ادامه مطلب...