تجهیزات پزشکی

بررسی صحت کارآیی تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها توسط کارشناس رسمی دادگستری تجهیزات پزشکی

[ad_1]

بیمارستان‌ها دارای تجهیزات بسیار زیادی هستند. دستگاه‌های آزمایشگاهی، دستگاه‌های مراقبتی، دستگاه‌های توانبخشی، عکسبرداری و دستگاه‌های جراحی و هزاران مورد دیگر بیمارستان‌ها را به یک مرکز تکنولوژیک تبدیل کرده است. آن چه بدیهی است استفاده از این دستگاه‌ها برای بهبود سلامتی افراد، تشخیص بیماری‌ها و یا پیشگیری از آن‌هاست. بنابراین همواره باید از تجهیزاتی استفاده شود که اهداف مذکور را محقق سازد. با توجه به این که در مورادی مشکلاتی برای بیماران در اثر عملکرد نادرست دستگاه‌ها پیش آمده است در این یادداشت با کمک کارشناس رسمی دادگستری تجهیزات پزشکی به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

دستگاه‌های سی تی اسکن، یک دستگاه پیشرفته برای عکس برداری از اعضای بدن انسان است که از اشعه ایکس استفاده می‌کند. معمولا از این دستگاه‌ها در موراد مختلفی چون خونریزی داخلی، پاره شدن آپانتیست، سنگ کلیه و غیره مورد استفاده است. در بسیاری از موراد به دلیل عکس‌ها و داده‌های حاصل از سی تی اسکن به بیمار دارو تجویز می شود و یا حتی مورد عمل جراحی قرار می‌گیرد. در صورتی که داده‌های دستگاه سی تی اسکن اشتباه باشد مشخص است که چه مشکلاتی گریبان گیر بیمارستان و یا مراکز سی تی اسکن می‌شود.

دستگاه‌های نوار قلب نیز در همه مراکز درمانی وجود دارد. هنگامی که افراد دچار حمله قلبی می‌شوند و یا با مشکلات قلبی و یا حتی اختلال روبرو می‌شوند معمولا از این دستگاه‌ها استفاده می‌شود و بلافاصله به بیمار دارو تزریق می‌شود. عملکرد نادرست این دستگاه نیز بلافاصله می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.

دستگاه الکتروسرجری، دستگاه سونوگرافی، دستگاه آنالیزور، دستگاه سانتریفیوژ، اتو آنالایزر، دستگاه‌های باکتری شناسی، الکترو کوتر، دفیبریلاتور، پالس اکسیمتر، فورسپس، توربین دندانپزشکی، میکروسکوپ، تجهیزات پرتو پزشکی، سونو کیت، چراغ‌های جراجی، دستگاه استریلیزه، دفیبریلاتور، تجهیزات بیهوشی، مانیتور علائم حیاتی، دستگاه الکتروشوک، دستگاه استریلیزه، دستگاه‌های مختلفی که برای انجام لیزر و یا جراحی های لیزری مورد استفاده هستند.

بنابراین نیاز است تا همه این دستگاه‌ها مورد ارزیابی کارشناس رسمی تجهیزات پزشکی قرار بگیرد. برای مثال فرض کنید که مانیتور علائم حیاتی بیمار هیچ واکنشی نسبت به حال بیمار نداشته باشند و یک روند کاملا ثابت را نشان دهد. در این صورت بیمار بلافاصله به شرایط بحرانی وارد می‌شود بدون این که وضعیت او مشخص باشد.

به همین دلیل نیاز است تا همه مراکز پزشکی و درمانی از کارشناسان این حوزه برای بررسی دقیق سیستم‌ها و تجهیزات پزشکی خود استفاده کنند و همچنین در صورت بروز مشکلاتی حول عدم کارآیی تجهیزات پزشکی چه تجهیزاتی که در بیمارستان‌ها وجود دارد و چه تجهیزاتی که به صورت شخصی خریداری شده است می‌توانید به کارشناس تجهیزات پزشکی مراجعه نمائید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *