دسته‌بندی نشده

کارشناس رسمی دادگستری امور ارزیابی ملک

ارزیابی املاک دولتی ، سازمان ها ، نهادها ، بانک ها و شرکت های وابسته ، اشخاص و شرکت های خصوصی جهت ثبت در دفاتر مالی ، افزایش سرمایه ، تجدید ارزیابی ، سندیت جهت تنظیم انواع قرارداد ، خرید و فروش و یا تقسیم مابین شرکا ، … توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی املاک.

ارزیابی املاک بخش دولتی و خصوصی ؛ سندیت و اثبات ارزش املاک جهت  تنظیم انواع قراردادهای خرید و فروش ، تجدید ارزیابی دارایی ها، ارزیابی رسمی املاک شرکت ها جهت افزایش سرمایه ، سند رسمی جهت تنظیم دفاتر مالی ، مالیاتی ، اسناد حسابداری … بر اساس گزارش رسمی تایید شده توسط کارشناس رسمی دادگستری.

قیمت گذاری رسمی املاک ، زمین ،آپارتمان مسکونی ، اداری ، ملک تجاری ، تفکیک ارزش ملکیت و سرقفلی  ، تعیین ارزش ، ارزیابی اموال و املاک جهت تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص ، ارزیابی و تعیین ارزش روز املاک صنعتی و ماشین آلات و خطوط تولید و تجهیزات … جهت امور افزایش سرمایه ، تجدید ارزیابی ، محاسبه هزینه استهلاک … بر اساس قیمت عادله و معاملاتی روز بازار مسکن انجام می شود.

ارزیابی املاک واقع در طرح های شهرداری و سایر ارگانهای دولتی جهت دریافت نقدی یا ماعوض طبق قیمت عادله روز جهت توافق با مالک و  تامین رضایت طرفین صورت می پذیرد.

گواهی مشاهدات عینی و صورت برداری وضع موجود ( تامین دلیل ) جهت دیوان عدالت اداری ، کمیسیون ماده صد ۱۰۰ شهرداری ها و شورای حل اختلاف انجام می شود.

بررسی تخلف های ساختمانی و مطابقت پروانه با وضعیت موجود برای اعلام نظر به مراجع ذیصلاح و بررسی پرونده و تامین دلیل قانونی برای دادگاه ، شورای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری مرتبط با اختلافات شهرداری با مالک و ساخت و سازهای شهری صورت میگیرد.

همچنین ارزیابی اموال و املاک جهت تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص باید توسط کارشناس رسمی دادگستری با صلاحیت مربوطه صورت پذیرد .

توضیحاتی در رابطه با افزایش سرمایه شرکت ها و تجدید ارزیابی

افزایش سرمایه شرکت‌ها و یا تجدید ارزیابی عموماً به یکی از دو دلیل زیر است:

  •     تامین منابع مالی جدید برای گسترش فعالیت‌های شرکت
  •     اصلاح ساختار سرمایه شرکت

 مراحل تصمیم گیری برای افزایش سرمایه یه این صورت است که ابتدا هیئت مدیره نسبت به افزایش سرمایه شرکت تصمیم گیری کرده و سپس این تصمیم را به عنوان یک پیشنهاد در جلسه مجمع عمومی فوق العاده به رای گیری سهامداران می گذارد.

روش های افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی کدام است؟

افزایش سرمایه شرکت‌ها از منابع متفاوتی تامین می شود.

  •     افزایش سرمایه از محل سود انباشته (سود های پرداخت نشده سال‌های قبل) + امکان تجدید ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری
  •     افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی‌های شرکت+ امکان تجدید ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری
  •     افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و محل مطالبات حال شده + امکان تجدید ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری
  •     افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم+ امکان تجدید ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری
  •     افزایش سرمایه از محل سود انباشته (سود های پرداخت نشده سال‌های قبل)
  •     افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی‌های شرکت با توجه به ارزیابی املاک و ماشین آلات سنوات قبل

وقتی قدرت خرید پول کشورکم وتورم در آن ها افزایش یابد، شاهد افزایش تغییرات در قیمت نسبی کالا و خدمات هستیم.. تجدید ارزیابی دارایی‌ها یکی از روش‌هایی است که نقصان و نامربوط بودن اطلاعات را تا حدی رفع می‌کند. قیمتی که در تجدید ارزیابی برای ارزش ثبت شده یک دارایی تعیین می شود، مازاد تجدید ارزیابی نامیده می‌شود. این مازاد محاسبه شده، به عنوان درآمد (عایدی) یا چیزی شبیه آن محسوب نمی شود. زیرا این روش (تجدید ارزیابی) فقط منتسب کردن ارزش های جدید به دارایی های موجود و اتفاقی است و مبنی بر ایجاد درآمد ویا عایدی نیست. در این روش افزایش ارزش دفتری یک دارایی ثابت مشهود که به عنوان یک درآمد غیرعملیاتی تحقق نیافته از محل تجدید ارزیابی خواهد بود، به صورت مستقیم و با نام “مازاد تجدید ارزیابی” به ثبت می‌رسد. این “مازاد تجدید ارزیابی” به عنوان بخشی از حقوق صاحبان سرمایه در ترازنامه آمده و در صورت سود و زیان جامع نیز منعکس می شود.

  • تجدید ارزیابی دارایی شرکت ها به منظور افزایش سرمایه ، امور مالی ، حسابداری و مالیاتی …
  • تجدید ارزیابی دارایی ها در رابطه با هزینه استهلاک اعیانی املاک و سایر دارایی ها
  • ارزیابی سهام شرکت ها یا کارخانه ها برای افزایش سرمایه ، نقل و انتقال سهام مابین شرکا یا واگذاری ، ارایه به دارایی ، ثبت دفاتر مالی شرکت ها …
  • تشخیص حسن انجام کار در زمینه اختلافات فی ما بین در قراردادهای ساختمانی
  • متره و برآورد ساختمان و تعیین میزان پیشرفت کار و اجرت المثل کارهای ساختمانی
  • تعیین سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت
  • امور نقشه برداری و ثبتی و تهیه نقشه های مورد نیاز جهت ارایه به شهرداری ، اداره ثبت ، …
  • محاسبه متراژ دقیق املاک و اراضی با استفاده از دوربین های نقشه برداری
  • ارائه نظر کارشناسی و ارزیابی املاک برای مهاجرت و اخذ ویزا با روش سرمایه گذاری ، نیروی متخصص ، ادامه تحصیل …
  • اثبات تمکن مالی مورد نیاز کشور مقصد بوسیله ارزیابی ملک و ساختمان های متقاضی و خانواده جهت اخذ ویزا ، مهاجرت ، سفارت ،…
  • تعیین قیمت عادلانه روز برای حل اختلافات ملکی ، تعیین ارزش ملکیت و خطوط تولید و ماشین آلات کارخانه ها جهت نقل و انتقال سهام  کارخانه و یا شرکت ها ، افزایش سرمایه …
  • ارزیابی املاک ورثه ای طبق قیمت معاملاتی و عادلانه روز جهت تعیین تکلیف و صلح بین وراث یا شرکا بنا به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی و توسط کارشناس رسمی دادگستری صورت می پذیرد.

درباره خدمات کارشناسی رسمی مجموعه :

خدمات کارشناسی این مجموعه تخصصی و صرفا در زمینه گروه راه و ساختمان و نقشه برداری و گروه ماشین آلات میباشد . طبق قانون ارایه نظریه های کارشناسی هر بخش به تفکیک توسط کارشناس رسمی دادگستری صاحب صلاحیت عضو کانون و یا مرکز کارشناسان رسمی دادگستری و طبق ضوابط میبایست صورت پذیرد .

حق الزحمه کلیه خدمات ارزیابی در این دفتر طبق تعرفه مصوب قانونی بوده و هیچگونه وجهی مازاد بر آن ، تحت عناوین مختلف از متقاضی کارشناسی دریافت نخواهد گردید.

مدت زمان انجام ارزیابی نیز ظرف مدت حدودا دو روز کاری میباشد.

تعیین ارزش واقعی و قابل معامله و به روز املاک توسط کارشناس رسمی دادگستری جهت بخش دولتی و خصوصی . ارزیابی و تجدید ارزیابی املاک جهت سندیت حساب دفاتر شرکت ها به منظور امور حسابداری و مالیاتی و یا افزایش سرمایه و ارزش دفتری ، …

ارزیابی رسمی املاک و سرقفلی جهت تقسیم ملک ما بین وراث یا شرکا ، تعیین ارزش خالص سرقفلی ، …

تعیین ارزش و میزان قدرالسهم هر واحد از عرصه و اعیان ، تعیین ارزش هر یک از واحدهای مجتمع مسکونی هر کدام به تفکیک توسط کارشناس رسمی دادگستری جهت قراردادهای فروش یا مشارکت در ساخت ، …

خدمات امور نقشه برداری و تعیین مختصات ثبتی UTM ، تعیین حدود ثبتی ، جانمایی و تعیین مساحت دقیق املاک …

قابل ارایه به اشخاص حقیقی (عادی) و حقوقی نظیر ارگانهای دولتی ، شهرداری ها ، بانکها ، شرکت های خصوصی …

کارشناس رسمی دادگستری

کارشناس رسمی دادگستری، کسی است که بر مبنای قانون کانون کارشناسان دادگستری، دارای وظایف کارشناسان رسمی است و در صورت ارجاع امر به او، باید به طور رسمی، درباره یک موضوع، اعلام نظر کند و می تواند در مواردی که قاضی یا متقاضی برای تصمیم نهایی نیاز به اظهار نظر تخصصی دارد و پرونده را به آن ها ارجاع می دهد با مطالعه کامل پرونده ابراز نظر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *