صنایع چوب

محاسن مشورت با کارشناس رسمی دادگستری رشته صنایع چوب در زمینه پیاده سازی سازه‌های چوبی مقاوم در برابر زلزله

[ad_1]

امروزه یکی از اصلی‌ترین مباحثی که در زمینه ساخت و ساز مطرح می‌شود، این است که با استفاده از کدام روش‌ها می‌توان هزینه‌ها را به بهینه‌ترین حالت ممکن رساند، یکی از کارهایی که می‌توان در این زمینه انجام داد، استفاده از سازه‌های چوبی است. در زلزله 1369 گیلان، استفاده از سازه‎‌های چوبی منجر به سالم ماندن بسیاری از منازل شد.

از دیرباز تا به حال چوب همراه همیشگی بشر در ساخت خانه بوده است و در حال حاضر نیز، صنایع چوب حال و هوای مدرن به خود گرفته است. در مناطق مختلف کشور می‌توان از سازه‌های چوبی بهره برد. این ماده طبیعی به دلیل خواص مکانیکی عالی، سبک بودن و قابلیت جذب انرژی توان تحمل بار سنگین و ارتعاشات حاصل از زلزله را دارد و به همین خاطر در بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده از سازه‌های چوبی در ساخت و ساز متداول شده است.

البته لازم است که برای اجرای سازه‌های چوبی، با کارشناس رسمی دادگستری صنایع چوب مشورت شود زیرا این فرد به خاطر مهارت و دانشی که در این زمینه دارد می‌تواند بهترین و کارآمدترین طرح‌ها را برای اجرای سازه‌های چوبی مقاوم در برابر زلزله به شما ارائه دهد. علاوه بر مقاومت و استحکام، مسئله زیبایی نیز اهمیت فراوان دارد و می‌تواند با ارائه راهکارهای مناسب، مسئله را از هر دو جهت زیبایی و استحکام حل کند.

کارشناس دادگستری صنایع چوب به دلایل مختلفی بر استفاده از سازه‌های چوبی تأکید دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌شود. سبکی چوب و در عین حال مقاومت بالای آن واقعاً استفاده از محصول را جذاب می‌کند. وقتی زلزله اتفاق می‌افتد، میزان تخریب ساختمان تابع دو متغیر جرم و وزن ساختمان است. سازه‌های چوبی این امکان را فراهم می‌کند که ساختمان هم از نظر جرمی فوق العاده سبک‌تر از سازه‌های فولادی و بتنی شود و هم به لحاظ حجمی نسبت به سایر سازه‌ها مناسب‌تر باشد. از این رو استفاده از چوب، یک گزینه بسیارعالی برای مقاومت در برابر زلزله است.

یکی از نکات مهم آن است که مقاومت چوب در برابر حرارت نیز مناسب است. البته توصیه می‌شود که کارفرمایان و مالکان ساختمان‌ها برای اجرای سازه چوبی خود با کارشناس رسمی صنایع چوب مشورت کنند زیرا وی می‌تواند هم در انتخاب نوع چوب متناسب با موقعیت سازه در نقشه ساختمان اظهار نظر کند و هم می‌تواند با پیشنهاد مواد مناسب برای اعمال روی چوب جهت افزایش مقاومت آن در برابر حرارت و خوردگی، دوام سازه را بالا ببرد.

مثلاً یکی از پیشنهاد‌های کارشناس صنایع چوب در زمینه افزایش ماندگاری سازه‌های چوبی، استفاده از آرسنات مس کرم‌دار است که یکی از موادی است که می‌تواند ماندگاری و دوام سازه چوبی را تا حدود 50 سال افزایش دهد. برخی از پیمانکاران در پی مقاوم کردن سازه چوبی در برابر آتش هستند که توصیه می‌شود از آنتیسپرین استفاده کنند.

پیمانکاران می‌تواند در حوزه‌های مختلفی مانند بهینه سازی محیط داخلی و خارجی ساختمان با سازه‌های چوبی، محل استقرار سازه چوبی برای جلوگیری از تخریب ساختمان بر اثر زلزله، زیباسازی محیط داخلی و نمای خارجی با استفاده از صنایع چوب و همچنین انتخاب نوع چوب متناسب با شرایط ساختمان، به کارشناس رسمی دادگستری صنایع چوب مراجعه کنند یا با وی تماس بگیرند و از راهکارها و ابتکار او استفاده کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *