وسائط نقلیه ریلی

ارزیابی تصادف قطار و نحوه وصول دیه و خسارات آن از سوی کارشناس رسمی دادگستری وسائط نقلیه ریلی

[ad_1]

بررسی سوانح ریلی امری کاملا متفاوت با آن چه در سوانح جاده ای رخ می دهد است. پس باید جهت بررسی این سوانح شرایط خاص خود را بررسی کنید. تصادف با قطار را میتوان به چند نوع تصادف تقسیم کرد. تصادف قطار با قطار، تصادف خودرو با قطار، تصادف عابر پیاده با قطار. در هر کدام از این تصادفات باید مقصر شناسایی شود و کارشناسی های لازمه صورت پذیرد. این امر معمولا توسط کارشناس رسمی دادگستری وسائط نقلیه ریلی صورت می‌گیرد.

اگر چه تصادفات قطار از لحاظ آماری بسیار کمتر از سایر تصادفات در حمل و نقل است، اما باز هم این گونه تصادفات رخ خواهد داد. دلایلی که موجب برخورد دو قطار می شد شامل عدم دقت اپراتور و مسول کنترل ریل وخطای انسانی است . احتمال خرابی سیستم های کنترلی قطار ها هم وجود دارد و می تواند موجب حادثه های مرگباری شود. به هر حال در این تصادفات به دلیل بیمه شدن مسافران در خریط بلیط از قطار، در صورت جراحات یا موارد بد تر دیه فوت در تصادفات به طور کامل پرداخت می شود. همانند تصادفات دو خودرو که نحوه تصادفات در آن حالت نیز توسط کارشناس رسمی دادگستری وسائط نقلیه موتوری زمینی و تصادفات بررسی می شود. در این حالت هم کارشناسان ریلی به محل حادثه خواهند رفت و تمامی جوانب تصادف را بررسی می کنند. تا مقصر شناسایی شود و دیه تصادف با قطار دیگر پرداخت شود.

در تصادفات خودرو با قطار در محور هایی که خط ریلی قطار در تقاطع با یک جاده می باشد هم معمولا چراغ هایی جهت کنترل جاده ای قرار داده شده و جاده در این حالت بسته خواهد شد. اما در صورتی که سهل انگاری در بستن جاده صورت گیرد، یا شرایطی برای آن از طرف شرکت راه آهن ایجاد نشود آن موقع شرکت راه آهن با توجه به کارشناسی تصادف با قطار باید پاسخگو باشد . در غیر اینصورت اگر به موجب عدم توجه فرد مذکور به علائم هشدار تصادفات صورت بگیرد مقصر خودرو می باشد . در این حالت هم کارشناس وسائط نقلیه ریلی هم کارشناس وسائط نقلیه موتوری زمینی و تصادفات می توانند به کارشناسی بپردازند.

گاهی اوقات تصادفات خارج از این دو نوع است و امکان تصادف فرد عابر با قطار وجود داردکه به دلیل برخورد شدید قطار با عابر احتمال فوت عابر بسیار زیاد است . حال باید مقصر و دلیل تصادف توسط کارشناسی مشخص شود . به موجب تصویب قانونی که می گوید تمامی وسایل نقلیه زمینی و ریلی باید دارای بیمه شخص ثالث باشند ، در صورت وجود هر گونه تصادفاتی بیمه گر مجبور به پرداخت کامل خواهد بود و دیه تصادف با قطار پرداخت می شود. حتی در صورتی که عابر مقصر شناخته شود . اما تشخیص این که چگونه و به چه دلیلی این تصادف انجام شده احتمالا بین شرکت بیمه و طرفین تصادف مورد بحث خواهد بود . لذا پیشنهاد ما ارتباط با کارشناس دادگستری وسائط نقلیه ریلی خواهد بود تا بتوانید به بهترین کارشناسی موضوع بپردازید. همچنین احتمال آن که اختلافی به دلیل تصادف خودرو با قطار یا قطار با قطار بین طرفین پیش بیاید هم وجود دارد و کارشناس رسمی دادگستری میتواند کارشناسی های لازمه را انجام دهد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *