دادگستری موسیقی

بررسی دریافت مجوز موسیقی و موسیقی های ممنوع و غیر مجاز در ایران از سوی کارشناس رسمی دادگستری موسیقی

[ad_1]

موسیقی مجاز و غیر مجاز در واقع به این معنی است که موسیقی ها مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارند یا ندارند. بسیاری از خوانندگان برای دریافت مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام می کنند اما برخی موفق به دریافت انها نمی شود. اغلب دلایلی که برای آن وجود دارد می تواند توسط کارشناس رسمی دادگستری موسیقی در ایران بررسی بشود. این بررسی ها اغلب به دلیل اهمیت فراوانی که دارند در مدت زمان کوتاهی انجام می شود تا هنرمندان هر چه سریعتر از نتیجه اطلاع بیابند. افرادی که موفق به دریافت مجوز برای آثارشان نمی شوند می توانند با توجه به نظریه های کارشناس اصلاحاتی در اثر خود ایجاد کنند تا بتوانند مجوز دریافت کنند. پروسه دریافت مجوز گاهی ۲ تا ۴ هفته به طول می انجامد. افرادی که نتوانسته اند برای اخذ مجوز اقدام کنند می توانند طی بررسی های دقیق با کمک یک کارشناس ایرادات را بیابند و برای اخذ مجوز اقدام نمایند هر چقدر این پروسه طولانی تر باشد شما تجربیات بیشتری در این زمینه کسب خواهید کرد. گرفتن مجوز موسیقی مزایای زیادی دارد که از جمله می توان به حق نشر و حق مالکیت و هویت مطمئن اشاره کرد. در عرصه موسیقی و هنر کشور اگر موسیقی که ساخته می شود به گونه ای باشد که بیانگر اداب و فرهنگ ایرانی باشد محبوبیتش افزایش می یابد. این گونه موسیقی ها در حین شاد بودن از اعتبار ویژه ای برخوردار هستند. از جمله هنرمندانی که در هنر موسیقی دارای مجوز هستند و موسیقی های مجاز تولید می کنند می توان به حجت اشرف زاده، سالار عقیلی و.. اشاره کرد. این افراد از جمله هنرمندانی هستند که از اعتبار بالایی برخوردارند و موسیقی های مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد تولید می کنند.

موسیقی های مجاز در ایران امکان نشر را دارند و حق تکثیر به انها تعلق می گیرد. اگر بخواهیم ویژگی های موسیقی مجاز را بیان کنیم می توانیم به لحن زیبا، شادی منعطف، استفاده از واژه های مناسب و ترانه مناسب تاریخچه مناسب اشاره کرد. موسیقی های مجاز در امکان عمومی نظیر پارک ها، تئاتر و جشن ها و تاکسی و اتوبوس قابل پخش است. موسیقی های مجاز در واقع طرفداران بسیاری دارند و خانواده های ایرانی در مجالس خود تمایل به پخش انها را دارند. اما پخش موسیقی غیر مجاز در این مکان ها اغلب تخلف محسوب شده و در این مواقع می توانید از نظر یک کارشناس رسمی دادگستری موسیقی استفاده کنید تا کمکتان نماید. موسیقی های غیر مجاز هم گاهی مخاطبان خاص خود را دارند اما اجازه پخش و حق تکثیر هم ندارند.

مراحل دریافت مجوز برای سبک موسیقی های مختلف متفاوت است و اولین گام جهت اخذ مجوز البوم موسیقی ثبت نام در سامانه صدور مجوز آلبوم موسیقی و برای اخذ مجوز تک آهنگ ثب نام در سامانه صدور مجوز تک آهنگ است. لازم به ذکر است که هر دو این سامانه ها یکی هستند و برای ثبت مجوز تک آهنگ می توانید به تعداد نا محدود اقدام کنید و برای البوم موسیقی نیاز است که همه ترک های البوم ارسال شود. برای موسیقی هایی که مجوز دریافت نکردید می توانید از نظریه کارشناس دادگستری موسیقی استفاده کنید تا بتوانید در اخذ مجوز موفق بشوید.

شاید این سوال پیش بیاید که یک موسیقی غیر مجاز چگونه در این دسته قرار داده می شود و موفق به دریافت مجوز نمی شود؟ اغلب موسیقی هایی که انسان را از حالت عادی خود دور کند و یا بسیار غمگین باشد یا دارای واژه های نامناسب باشد موفق به دریافت مجوز نمی شوند. لذا اگر شما بخواهید یک موسیقی تولید نمایید می‌توانید دو مجوز برایش دریافت کنید. یک کارشناس رسمی موسیقی می تواند شما را در جهت گرفتن یک مجوز شعر و یک مجوز موسیقی بیشتر راهنمایی کند. هزینه دریافت مجوز برای تک آهنگ و یک آلبوم با چندین ترک متفاوت است.

حال فرض کنید که شما برای دریافت مجوز موسیقی اقدام کرده اید و پروسه دریافت مجوز موسیقی شما طولانی شده است و یا با مشکل مواجه شده است می توانید از یک کارشناس رسمی موسیقی کمک بگیرید تا اظهار نظر نماید. وظیفه کارشناس رسمی دادگستری موسیقی بیان مشکلات، توضیح روش ها و شیوه اخذ مجوز است و با نظریات تخصصی می تواند به شما کمک نماید لذا کارشناس دادگستری موسیقی به حوزه ی موسیقی پاپ، سنتی و … کاملا تسلط و شناخت دارند و برای موارد بسیار ظریف و حساس در امر موسیقی نظیر اشکال در نت ها، شبیه بودن اهنگ ها با یکدیگر ، نوع موسیقی و … می توانند نظریه های دقیق ارائه بدهند.

کارشناس رسمی دادگستری موسیقی با وکیل دادگستری متفاوت است. یک کارشناس امکان دادن نظر در خصوص مشکلات و موارد مربوط به بحث موسیقی های محاز و غیر مجاز است اما یک وکیل دادگستری سعی در دفاع برای احقاق حق دارد. در موارد بسیار زیادی چه دادگاه ها و چه هنرمندان می توانند از یک کارشناس کمک بگیرند و اظهار نظر های وی را بشوند. کارشناس می تواند روی مسائل نا مفهوم و مبهم بررسی های دقیق تری انجام بدهد و با دادن نظر چالش ها را برطرف بسازد. مزایای استفاده از نظریه های کارشناسی این است که می توانید با دلیل و مدرک توضیحات خود را در دادگاه به حقانیت برسانید. اما نکته ای که دانستنش الزامی است این می باشد که کار یک کارشناس موسیقی بسیار دقیق است و اگر از کارشناسانی که دارای پروانه رسمی هستند کمک بخواهید بهتر می توانید عمل کنید. در بحث موسیقی اگر شما نسبت به مجاز بودن تک آهنگ یا آلبوم خود مطمئن باشید و ندانید چگونه مجوز دریافت کنید می توانید با یک کارشناس رسمی مطرح کنید تا راهنمایی بشوید. موسیقی مجاز در ایران در حال رشد است و برای مراحل قانونی و اداری آن نیاز است تا نظریه های دقیق کارشناسی نسبت به آهنگ هایتان را جویا شوید تا بهتر عمل کنید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *