امور گمرکی

محاسبه مالیات کالای گمرکی توسط کارشناس رسمی دادگستری گمرک

[ad_1]

بسیاری از افرادی که تصمیم به واردات و یا صادرات کالا می‌گیرد دغدغه زیادی در خصوص مالیات کالای گمرکی خود دارند. در واقع تعیین میزان هزیه‌های مربوط به گمرک می‌تواند شخص بسیار مهم و تعیین کننده‌ای در خصوصبه صرفه بودن واردات و صادرات کالا باشد از این کارشناسان ما در حوزه بازرگانی و مالیات به بررسی این موضوع پرداخته‌اند.

ما برای محاسبه مالیات کالای گمرکی و سایر هزینه ها در این مقاله اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. سپس به این مسئله می پردازیم که چه هزینه هایی را هنگام واردات یک کالا باید انجام داد. سپس شما می توانید از طریق ارتباط با کارشناسان و متخصصان در این حوزه ارتباط بگیرید و هزینه های گمرکی را از این طریق به دست بیاورید.

همواره افراد و شرکت هایی قصد واردات کالا هایی را از کشور های خارجی دارند و در راه واردات باید از هزینه ها آگاه بوده تا سود بهتری از این کسب و کار به دست آورند. این هزینه ها شامل هزینه های ترخیص کالا و بیمه و هلال احمر و … خواهد بود. سعی می کنیم این موارد را یک بار بررسی کنیم تا شما بعد ازخواندن این مطلب اطلاعات اولیه را به دست اورده باشید.

عموما هر کالایی که از گمرک خارج شود یا به گمرک کشور وارد شود به معنی این است که از روش های قانونی مبادلات صورت گرفته و کالای قاچاق محسوب نمی شود . همانگونه که می دانید یکی از دلایلی که کالای قاچاق به مقدار زیادی در کشور وجود دارد، همین هزینه های گمرکی است. مالیات و هزینه هایی که اگر از وارد کننده گرفته شود می تواند خود در بازگشست به صندوق های اقتصادی کشور بسیار کمک رسان باشد. از این رو مالیات را بر بسیاری از کالای های ورودی به کشور وضع کرده اند . معافیت مالیاتی بر صادرات به دلیل ارز آوری تا سال گذشته پا برجا بود اما با تصویب دولت و مجلس از این پس مالیات بر کالا های صادراتی نیز اعمال خواهد شد . معافیت بر بسیاری از کالا های وارداتی هم اکنون اعمال می شود که اطلاعات در این زمینه را میتوانید از کارشناس رسمی دادگستری امور مالیاتی دریافت کنید و از نحوه مالیات بر کالای صادراتی یا وارداتی خود اگاه باشید.

در رابطه با ترخیص کالا از گمرک و شرایط آن نیز میتوان نکاتی را مد نظر داشت.  این که چند هزینه به صورت همیشگی بر کالای وارداتی اعمال می شود که میتوان آژ CIF  نام برد . این هزینه ها شامل بیمه، ارزش کرایه حمل خارجی، ارزش فوب اجناس و همچنین مالیات لر ارزش افزوده و نیم درصد هلال احمر و .. می باشد. هزینه های ثبت در گمرک نیز جز مواردی است که لازم به پرداخت است.

در مورد نحوه محاسبه مالیات گمرکی بر کالا باید از نوع و مشخصات کالا صحبت کرد. این که چه مبلغی فاکتور کالا بوده . مشخصات کلی کالا، تعداد کالاهای وارداتی و مقدار وزن آن و هم چنین کارت بازرگانی همگی تاثیر گذار بوده و در پرداختی شما موثر است.

در کل هزینه های کلی گمرک را کارشناس رسمی دادگستری گمرک به دو دسته تقسیم کرد . یکی هزینه های عوارضی و مالیاتی و دیگری هزینه های خدماتی.

هزینه های خدماتی را در بالاتر هم اشاره کردیم که شامل حمل و نقل و آزمایشات و کنترل و نگهداری آن ها است. به مجموع این هزینه ها ، هزینه های مالیاتی و خدماتی گمرکی که پرداخت می شود، حقوق گمرکی می گویند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *