علوم و صنایع غذایی (4 گرایش)
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با 4 گرایش
معرفی رشته :
رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی رشته ایست که عمدتا به نحوه تبدیل مواد غذایی از مزرعه تا بازار مصرف می پردازد.
عمده موضوعات مورد بحث در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی شامل روشهای نگهداری، فرآوری، بسته بندی، کنترل کیفی و… در صنایع غذایی مختلف نظیر لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزیجات و میوه جات و کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در صنایع مذکور است. به بیان ساده تر، دانشجو می آموزد که چگونه طی فرآیندهایی، ضمن حفظ کیفیت و ارزش مواد غذایی، عمر مواد غذایی را نیز طولانی تر کند. ارزش این تخصص به آن است که سلامت و کیفیت مواد غذایی تضمین می شود.
در نهایت باید گفت با توجه به پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی و نیاز روزافزون جامعه به تنوع محصولات و فرآورده های غذایی در کنار موضوعات قبل، آینده این رشته روشن به نظر می رسد.
رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دارای 4 گرایش مهندسی صنایع غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی می باشد.
در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و نیز افرادی که در بازار کار به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد های کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه های دارای رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، معرفی سایر رشته های کارشناسی ارشد و دکترای علوم و صنایع غذایی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی)، بازارکار، وضعیت استخدام و آینده شغلی رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ارایه می شود.
برنامه درسی (سر فصل) کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی و تعداد واحدها :
تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس اصلی مشترک : 17 واحد
دروس اختیاری هر گرایش : 9 واحد
پايان نامه : 6 واحد
دانلود آخرین نسخه برنامه درسی (سرفصل) و تعداد واحدهای کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی (512KB)
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی دانشجو می پذیرند
(بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95)
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه تهران |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین |
دانشگاه شیراز |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین |
دانشگاه فردوسی |
|
|
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش علوم مواد غذایی دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه شیراز |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه صنعتی شاهرود |
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش زیست فناوری مواد غذایی
دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه زابل |
|
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه زنجان |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه تربیت مدرس |
دانشگاه شیراز |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
|
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی دانشجو می پذیرند
(بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94)
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه تهران |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین |
دانشگاه شیراز |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری |
دانشگاه فردوسی |
|
|
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش علوم مواد غذایی دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه شیراز |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه شاهرود |
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش زیست فناوری مواد غذایی
دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه زابل |
|
دانشگاه هایی که در رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی دانشجو می پذیرند (بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94)
دانشگاه تهران |
دانشگاه تبریز |
دانشگاه فردوسی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
دانشگاه صنعتی اصفهان |
دانشگاه زنجان |
دانشگاه ارومیه |
دانشگاه تربیت مدرس |
رشته های دکترای صنایع غذایی (بر اساس دفترچه کنکور دکترا 95):
علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی
علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی
علوم و صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
علوم و صنایع غذایی گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
بازارکار، وضعیت استخدام و آینده شغلی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی :
بازارکار و آینده شغلی رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در قالب مشاغل مرتبط با این رشته معرفی شده اند. برای اطلاع از توضیحات کامل مربوط به هر شغل می توانید روی آنها کلیک کنید.
مشاغل زیر به طور مستقیم به رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ارتباط دارد و دانش آموختگان در صورت فعالیت در این مشاغل بیشترین ارتباط را بین رشته تحصیلی و شغل خود برقرار خواهند کرد:
همچنین مشاغل زیر از جمله مهمترین مشاغل موجود در حوزه بهداشت و درمان است که با این رشته تحصیلی ارتباط دارد:
منبع | کارشناس رسمی دادگستری |
سایر رشته های ارشد علوم کشاورزی و منابع طبیعی |
|