برق الکترونیک و مخابرات

چگونه می توان کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات شد؟

معرفی کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات

درباره کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات چه می دانید؟

امروزه با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی و نیاز ارگان های مختلف و نیز بالا بودن بازار کار رشته مخابرات و الکترونیک، این رشته در زمره محبوب ترین و پر طرفدار ترین رشته ها قرار گرفته است. به گونه ای که طیف وسیعی از فعالیت های ارگان های مختلف، با علوم و فنون موجود در این رشته به شیوه ای منحصر به فرد پیوند خورده است. به جرات می توان گفت یکی از حساس ترین و در عین حال به روز ترین رشته ها که طیف گسترده ای از زمینه های متنوع فعالیت چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری را شامل می شود کارشناسی رشته مخابرات است. از سیستم های حفاظتی امنیتی گرفته تا تجهیزات اعلام اطفاء حریق و دزد گیر، در زمره ابتدایی ترین فعالیت مربوط به رشته مخابرات قرار گرفته است.

 بر خلاف ذهنیت های گذشته که برای بسیاری از مردم پیش می آمد کارشناس  رشته مخابرات دیگر به تعمیرات تلفن و کارهای مخابراتی اکتفا نمی کند. از آنجایی که  الکترونیک و مخابرات یکی از گرایش های صنعت برق محسوب می شود لذا آموزش و پرورش کارشناسان در این زمینه باعث می شود تا این رشته جایگاه ویژه ای را در جامعه از آن خود کند. یکی از ارگان هایی که نیاز خود را به کارشناس رسمی رشته مخابرات اعلام داشته است و بازار کار بیشتری را  در انتظار فارغ التحصیلان این رشته قرار داده است دادگستری می باشد.

معرفی لیست برخی صلاحیت های کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات

معمولاً صلاحیت های مربوط به کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات در حوزه تخصصی صنعت و فن قرار گرفته است و فارغ التحصیلان این رشته می توانند جهت اطلاع از صلاحیت های کارشناس رسمی رشته مخابرات در دادگستری ها به این حوزه ها مراجعه کنند.  سپس با در نظر گرفتن صلاحیت های کارشناس رسمی دادگستری و مطابقت خود با تمامی آن ها، نسبت به دریافت پروانه فعالیت حرفه ای خود به عنوان یک کارشناس رسمی مخابرات اقدام نماید. به جرات می توان گفت امروزه برخورداری از سیستم های پیشرفته مخابراتی جزء موارد لاینفک زندگی افراد در جوامع مختلف می باشد. میزان شکل گیری و نفوذ این رشته در زندگی افراد باعث شده تا در جهت قانون مند کردن و دوری از مشکلات حقیقی و حقوقی و عواقب ناشی از این صنعت، سازو کارهای استاندارد و متناسب با برنامه های کشوری به مرحله اجرا در آیند. بنابراین کارشناس رسمی رشته مخابرات با در نظر گرفتن صلاحیت های کارشناس رسمی دادگستری، می تواند در موارد متنوعی از این موضوعات اظهار نظر کارشناسانه کند. رسیدگی در خصوص ملزومات کنترل ابزار دقیق، تجهیزات ماهواره ای و رادار، تجهیزات مخابراتی و بی سیم و… از جمله مواردی است که کارشناس رشته مخابرات به عنوان کارشناس رسمی دادگستری حق نظر درباره آن ها را دارد. از دیگر صلاحیت های کارشناس مخابرات:

رسیدگی و ارزیابی و تعیین خسارت وارده به خطوط انتقال و پست‌های برق فشارقوی

رسیدگی و ارزیابی تجهیزات شبکه‌های مخابرات کابلی

رسیدگی و ارزیابی سیستم‌های حفاظتی و امنیتی الکترونیکی

و…

شرایط اختصاصی کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات

علاقه مندان به شرکت در آزمون کارشناس رسمی رشته مخابرات و کارشناسانی که قصد شرکت در آزمون کارشناس رسمی دادگستری را دارند بایستی در کنار برخورداری از شرایط عمومی، دارای شرایط اختصاصی زیر نیز باشند:

داشتن مدرک معتبر از رشته های مهندسی الکترونیک، مهندسی مخابرات، مهندسی کنترل و ابزار دقیق

دارا بودن گواهی معتبر مبنی بر اینکه حداقل 5 سال سابقه کار تجربی پس از اخذ مدرک کارشناسی را دارد

نمونه سؤالات آزمون کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات را چگونه تهیه کنیم؟

داوطلبانی که به دنبال یافتن نمونه سؤالات آزمون کارشناس رسمی رشته مخابرات می باشند لازم است بدانند بهترین و جامع ترین نمونه سؤالات آزمون کارشناس رسمی دادگستری، سؤالات مربوط به دوره های گذشته است. معمولاً تمامی این سؤالات، دارای سربرگ آزمون مربوط به کارشناس رسمی دادگستری رشته مخابرات می باشد که با دریافت مجموعه آن ها به راحتی می توان سؤالات استخدامی کارشناس دادگستری ویژه مخابرات دسترسی پیدا کرد. جالب است بدانید تمامی سؤالات مربوط به آزمون دادگستری به طور سالانه توسط شورای عالی و کارشناسان دادگستری صورت می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *