دسته‌بندی نشده

به این دلایل است که هنوز پولدار نیستید!

                   
                           
                                   
                 

صرف نظر از نوع تربیت، تحصیلات، حرفه یا شیوه زندگی بسیاری از ما در وضعیت مالی دلخواه خود قرار نداریم و دلیل همه‌ نیز تقریبا مشابه است. اما خبر خوب این است که هیچ زمان برای ثروتمند شدن دیر نیست.

آیا دوست دارید بدانید چرا تاکنون پولدار نشده اید؟ مطلب زیر را مطالعه کنید.

جیب خالی پز عالی

بله، خرید وسایل شیک و گران بسیار لذت بخش است. اینکه ماشین لوکس، لباس های خاص یا خانه بزرگ داشته باشید یا به مسافرت های اروپایی و آمریکایی بروید، بسیار عالی است. اما باید به اندازه جیبمان پول خرج کنیم. شاید خیلی از افراد باشند که بدون توجه به حساب بانکی خود خرید می کنند و آخر ماه که می شود با کمبود موجودی مواجه می شوند. مشکل اینجاست تا زمانی که با جیب خالی پز عالی می دهیم، هیچ گاه واقعا پولدار نخواهیم شد. بدهکار بودن بزرگ ترین دشمن شما در مسیر پیشرفت است. بهتر است طوری پول خرج کنید که گویا خیلی پول ندارید تا بتوانید به تدریج پولدار شوید.

برنامه ریزی ندارید

بدون اینکه برنامه کوتاه یا بلند مدت برای پولدار شدن نداشته باشید هیچ گاه، هیچ اتفاق مثبتی هم رخ نمی دهد. کسی که نمی تواند هدفی برای خود تعیین و بر اساس آن برنامه ریزی کند، به شکست محکوم  است. برنامه ریزی مالی کمی دشوار و ترسناک به نظر می رسد ولی واقعیت اینگونه نیست. هم خودتان می توانید این کار را انجام دهید و هم می توانید از یک مشاور اقتصادی کمک بگیرید. 

پس انداز روز مبادا ندارید

شاید این حرف را زیاد شنیده باشید اما واقعا باید در زندگی به اندازه حقوق شش ماه خود را پس انداز داشته باشید. بله، گفتن این مساله بسیار آسان تر از انجام آن است. بسیاری از ما همیشه با خرج های ناگهانی و ناخواسته همچون تعمیر ماشین، خانه، وسایل خانه، بیماری، تصادف یا از دست دادن کار مواجه هستیم. همه این مسایل باعث کم یا تمام شدن پس انداز می شوند و شاید تا ماه ها نتوان پولی پس انداز کرد. در ایران که با حجم بالای کرایه های خانه و گرانی آخر ماه تقریبا پولی هم نمی ماند که بتوان به اندازه شش ماه را پس انداز کرد. اما باید توجه داشته باشید بدون پس انداز، هنگام مواجهه با این شرایط دشوار وضعیت شما دشوارتر نیز خواهد شد.

دیر شروع کردن

هر ماه و سالی که می گذرد و شما پس اندازی ندارید، احتمال پولدار شدن شما هم کاهش پیدا می کند. حتی با داشتن قسط و قرض و وام هم می توان تا حدی – حتی بسیار کم – پول پس انداز کرد.

بیشتر از تلاش، اعتراض می کنید

«زندگی کردن هزینه زیادی دارد.»، «این قسط ها هیچ وقت تمام نمی شوند»، «درآمد خوبی ندارم»، «سرمایه گذاری ریسک بالایی دارد» و … جملاتی هستند که اغلب افراد برای طفره رفتن و توجیه کردن تنبلی های خود بیان می کنند. افرادی که پس انداز، سرمایه گذاری یا برنامه ریزی ندارند اصولا به اعتراضات این چنینی دست می زنند.

فقط برای امروز زندگی می کنید و فردا برایتان مهم نیست

درست است که زندگی خرج دارد و باید تا حد امکان خوب زندگی کرد. اما به چه قیمتی؟ نباید مثل ریگ پول خرج کنید و فردا که به هر دلیلی کار یا درآمد نداشتید، نباید هشتتان گرو نه باشد. با بدهی های زیاد نمی توانید پولدار شوید. پس لطفا لطفی در حق خود بکنید و به جای «حال را دریاب و فردا غصه فردا را بخور!» را دور بریزید و در عوض، جمله: «چندروز بخور نون و تره، یه عمر بخور نون کره » را شعار خود کنید.

برای سرمایه گذاری خود محدودیت دارید

شاید به قدری خوش شانس باشید که در مسابقه یا بانک برنده پول زیادی بشوید و بخواهید از این طریق برای خود درآمد کسب کنید. اما این کار ایده خوبی برای سرمایه گذاری نیست. یکی از بدترین اشتباهاتی که می توانید مرتکب شوید این است که همه سرمایه خود را در یک جا بخوابانید. چنین کاری شما را در معرض خطر زیادی قرار می دهد. بهترین روش،  ترکیب انواع سرمایه گذاری ها است.

به فوریت اعتقاد ندارید

شما تصور کنید نیازی نیست نگران تسویه شدن وام یا قسط های خود باشید زیرا شاید کسی را دارید که در مسایل مالی به شما کمک کند. اما باید بدانید همسر پولدار داشتن یا برنده شدن در موسسات مالی دلیل نمی شود که برای خود پس انداز نداشته باشید. بنابراین پیش از قرار گرفتن در معرض چنین مشکلاتی بهتر است از هم اکنون پس انداز و آینده نگری را آغاز کنید.

در معرض خطر بودن

همه ما به نوعی در خطر روبه رویی با مسایلی هستیم که مانع از پولدار شدن ما می شوند. به طور مثال، همسر ولخرجی داریم، یا خودمان دچار بیماری زیاد خرید کردن هستیم. رسانه هایی که به این مسایل دامن می زنند نیز تاثیر ده برابری برای جلوگیری از پس انداز دارند. اما باید سعی کنید کمی از خرج های اضافه و مسایل هزینه ساز را کم کنید تا بتوانید موفق و ثروتمند شوید.

 

 منبع سایت برترین ها


 

سایر مقالات

 
مقالات مرتبط :
 

نگرش همه چیز است

10 چیز که مانع 10 چیز دیگر است

در طول روز انرژی خود را بالا ببرید

 

بهترین شخصیت خود را بیابید

قاطعیت چیست و چگونه آن را در خود تقویت کنیم؟

نابودکنندگان نوآوری

اعتماد به نفس در خود ایجاد کنید

6 کلاه تفکر

   

کارشناس رسمی دادگستری

کارشناس رسمی دادگستری، کسی است که بر مبنای قانون کانون کارشناسان دادگستری، دارای وظایف کارشناسان رسمی است و در صورت ارجاع امر به او، باید به طور رسمی، درباره یک موضوع، اعلام نظر کند و می تواند در مواردی که قاضی یا متقاضی برای تصمیم نهایی نیاز به اظهار نظر تخصصی دارد و پرونده را به آن ها ارجاع می دهد با مطالعه کامل پرونده ابراز نظر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *