علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی
معرفی رشته:
علوم و صنایع غذایی مربوط به فرایندهایی است که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده و برای مصرف آماده میشوند.
رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی یکی از رشته های ارشد علوم پایه پزشکی است که در آن دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در کنترل کیفیت و ایمنی غذا آشنا می شوند و می توانند در آینده در تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بهتر و با حداقل ضایعات، نقش اساسی ایفا کنند.
در رشته علوم وصنایع غذایی، دانشجویان، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف را فرا گرفته و همچنین درباره نگهداری مواد غذایی و بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش می بینند و به این ترتیب دانشجو می آموزد که چگونه طی فرایند هایی، عمر مواد غذایی را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن، طولانی تر کند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال شغل و استخدام هستند. اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته ارشد میکروب شناسی پزشکی، معرفی رشته های دکترای میکروب شناسی پزشکی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی مشاغل و بازارکار این رشته ارایه می شود.
رشته های کارشناسی مجاز برای ورود به این رشته بر اساس دفترچه کنکور ارشد 95 عبارتند از:
کارشناسی علوم و صنایع غذایی با گرایشهای مختلف، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی، شیمی و مهندسی شیمی (صنایع غذایی)، داروسازی و دکترای داروسازی، دامپزشکی، علوم تغذیه، تغذیه (صنایع غذایی)، صنایع غذایی (گرایشهای فنی و مهندسی و تغذیه)، تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مهندسی تکنولوژی آرد، تکنولوژی صنایع مهندسی روغن خوراکی، گوشت و فراورده های گوشتی، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی
برنامه درسی (سر فصل) ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و تعداد واحدها :
تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس پایه : 9 واحد
دروس اختصاصی اجباری: 11 واحد
دروس اختصاصی اختیاری : 6 واحد
پایان نامه : 6 واحد
دانلود آخرین نسخه برنامه درسی (سرفصل) و تعداد واحدها ( 1002KB)
دانشگاههایی که در رشته ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی
پذیرش دانشجو دارند
بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95
دانشگاه علوم پزشکی تبریز |
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران |
دانشگاههایی که در رشته ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی
پذیرش دانشجو دارند
بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94
دانشگاه علوم پزشکی تبریز |
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران |
رشته های دکترای علوم و صنایع غذایی (بر اساس دفترچه کنکور دکترای تخصصی علوم پزشکی 96-95):
فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می توانند در رشته های زیر در آزمون مقطع دکترای وزارت بهداشت شرکت کنند:
علوم تغذیه
علوم و صنایع غذایی
نانو فناوری پزشکی
سیاست های غذا و تغذیه
انفورماتیک پزشکی (مجاز برای تمامی رشته های ارشد علوم پزشکی)
سلامت در بلایا و فوریتها (مجاز برای تمامی رشته های ارشد علوم پزشکی)
سلامت و رفاه اجتماعی (مجاز برای تمامی رشته های ارشد علوم پزشکی)
اپیدمیولوژی (مجاز برای تمامی رشته های ارشد علوم پزشکی)
مددکاری اجتماعی (مجاز برای تمامی رشته های ارشد علوم پزشکی به شرط داشتن کارشناسی مددکاری)
گفتار درمانی (مجاز برای تمامی رشته های ارشد به شرط داشتن کارشناسی گفتار درمانی)
موقعیت های استخدام ، مشاغل و بازار کار ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی (برای اطلاعات بیشتر روی هر شغل کلیک کنید).
سایر مشاغل ارشد علوم و صنایع غذایی بر اساس جدیدترین طرح طبقه بندی مشاغل وزارت بهداشت
منبع | کارشناس رسمی دادگستری |
سایر رشته های ارشد علوم پزشکی |