امور آموزشی

آموزش نرم افزار حسابداری

امروزه دیگر شاید نتوان کسب و کار یا شرکتی را پیدا کرد که اسناد حسابداری خود را به صورت دستی در دفاتر کاغذی ثبت و نگهداری کند. در سال های اخیر به دلیل توسعه سیستم های نرم افزاری و قابلیت هایی که این سیستم ها برای صاحبان مشاغل و مدیران شرکت ها و موسسات فراهم می کنند، استفاده از آنها بسیار فراگیر شده است.
بنابراین یک حسابدار برای اینکه بتواند در شغل خود بماند و یا اینکه حرفه خود را توسعه دهد نیاز دارد با نرم افزارهای مختلف مالی و حسابداری آشنایی کامل داشته باشد. همچنین یادیگری نرم افزارهای حسابداری برای کسانی هم که به تازگی قصد ورود به بازار کار را دارند تقریبا الزامی شده است. لذا این نرم افزارها در اغلب دوره های آموزشی حسابداری در کنار مفاهیم و دروس تئوریک به دانشجویان آموزش داده می شوند و یا اینکه کلاس های مجزایی برای آموزش نرم افزارهای حسابداری تدارک دیده شده است و توسط آموزشگاه های حسابداری به دانشجویان آموزش داده می شود.

بهترین نرم افزار حسابداری برای شروع کدام است؟

اگر شما تازه کار هستید و اخیرا تصمیم به یادگیری یک نرم افزار حسابداری گرفته اید، به شما تبریک می گویم. اما سوال اینجاست از بین این همه نرم افزار کدام را برای شروع انتخاب کنم؟ پاسخ این سوال تا حدی روشن است و آن این است که ببینید در شهر محل زندگی شما شرکت ها و کسب و کارها از چه نرم افزارهای حسابداری بیشتر استفاده می کنند. به عبارت دیگر اگر شما به استخدم یک شرکت، فروشگاه یا سازمان خاصی درآمدید، به عنوان حسابدار باید با چه نرم افزار حسابداری کار کنید. بعضی از نرم افزارها که سابقه بیشتری نسبت به سایرین دارد و توسط شرکت های معتبرتری تولید شده اند در تمام کشور مورد استفاده هستند ولی بعضی دیگر از آنها در یک استان یا شهر خاص رواج بیشتری دارد.
یک راهکار ساده برای فهمیدن این موضوع این است که چند روزی به آگهی های استخدام حسابدار شهر خود (یا شهری که می خواهید در آن مشغول به کار شوید) با دقت نگاه کنید. معمولا در برخی از آگهی های استخدام به مهارت های مورد نیاز حسابدار اشاره می شود که یکی از آنها آشنایی با نرم افزار خاصی است که در آن شرکت استفاده می شود. به همین راحتی می توانید به اولویت آموزشی خود در این زمینه پی ببرید!  سپس به دنبال آموزش آن نرم افزار حسابداری باشید.
 


بهترین راه آموزش یک نرم افزار حسابداری چیست؟

شما از طرق متفاوتی می توانید یک نرم افزار حسابداری را آموزش ببینید. به چند مورد از آنها اشاره می کنم :

آموزش از طریق شرکت در کلاس های برگزار شده توسط شرکت تولید کننده نرم افزار حسابداری

آموزش از طریق حضور در دوره های آموزش حسابداری که در کنار آموزش مفاهیم و تئوری های حسابداری، نرم افزارهای مالی و حسابداری را هم به دانشجویان آموزش می دهند.

آموزش نرم افزار حسابداری بوسیله فایل های آموزشی تهیه شده توسط متخصصان مختلف که معمولا از طریق وب سایت های مختلف به صورت رایگان یا فروشی در اختیار مخاطبان قرار دارد. این فایل های آموزشی گاهی به صورت مولتی مدیا و گاهی به صورت متن (معمولا فایل pdf) می باشد.

آموزش نرم افزار های مالی و حسابداری از طریق شرکت در دوره های آموزشی آنلاین که توسط برخی از موسسات آموزشی اینترنتی به کاربران ارائه می شود.

شما می توانید هر یک از روش های فوق را متناسب با شرایط و امکانات خود و وقت و هزینه ای که می خواهید برای آموزش صرف کنید، انتخاب نمایید.

آموزش نرم افزار حسابداری را شروع کنیم …

 همانطوریکه در لیست زیر مشاهده می کنید تعداد بسیار زیادی نرم افزار حسابداری در بازار وجود دارد که شرکت ها، موسسات و سازمانهای مختلف از آنها استفاده می کنند. بعضی از این نرم افزار عمومیت و کاربرد بیشتری داشته و بعضی دیگر کاربرد محدودتری دارند.
به هر حال به زودی اطلاعات بیشتر در خصوص آموزش هر یک از آنها در سایت قرار داده می شود و شما می توانید با کلیک بر روی هر کدام از آموزش ها، اطلاعات بیشتری در خصوص آن بدست آورید.

آموزش نرم افزار حسابداری امین

آموزش نرم افزار حسابداری الماس

آموزش نرم افزار حسابداری اصناف

آموزش نرم افزار حسابداری برلیان

آموزش نرم افزار حسابداری برهان

آموزش نرم افزار حسابداری پارسیان

آموزش نرم افزار حسابداری پارمیس

آموزش نرم افزار حسابداری تدبیر

آموزش نرم افزار حسابداری جوان

آموزش نرم افزار حسابداری چرتکه

آموزش نرم افزار حسابداری خبره

آموزش نرم افزار حسابداری داده نگار

آموزش نرم افزار حسابداری دشت

آموزش نرم افزار حسابداری رایورز

آموزش نرم افزار حسابداری رافع

آموزش نرم افزار حسابداری رستاک

آموزش نرم افزار حسابداری زمرد

آموزش نرم افزار حسابداری سپیدار

آموزش نرم افزار حسابداری سما پرداز

آموزش نرم افزار حسابداری شایگان

آموزش نرم افزار حسابداری طلا

آموزش نرم افزار حسابداری فراگستر

آموزش نرم افزار حسابداری قیاس

آموزش نرم افزار حسابداری کاسپین

آموزش نرم افزار حسابداری کارا

آموزش نرم افزار حسابداری محک

آموزش نرم افزار حسابداری ماندگار

آموزش نرم افزار حسابداری نوین

آموزش نرم افزار حسابداری نوسا

آموزش نرم افزار حسابداری نوآوران

آموزش نرم افزار حسابداری هلو

آموزش نرم افزار حسابداری همکاران سیستم

 

 نکته طلایی در آموزش نرم افزارهای مالی و حسابداری

از آنجا که تمام نرم افزار های حسابداری بر اساس اصول حسابداری طراحی و تولید شده است لذا پایه و اساس تمامی آنها یکسان است و تفاوت ها بیشتر در امکانات و ویژگی های ظاهری آنها می باشد. بنابراین اگر شما به یکی از آنها مسلط شوید، یادیگری دیگر برای شما بسیار راحت تر خواهد بود و نباید نگران تعداد زیاد نام آنها باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *