دسته‌بندی نشده

8 رفتار منفی که افراد موفق از آنها اجتناب می کنند

[ad_1]

                                                      
برخی از این رفتارها و اعمال منفی و اشتباه عبارتند از :

داشتن نگرش و طرز تفکر محدود – افرادی که دارای این نوع طرز تفکر هستند، جهان را محدود می بینند و عامل شادی و غم خود را همیشه بیرونی و خارج از کنترل خود می دانند از جمله رئیس شان، همکارشان، کشورشان و …. افراد موفق که فاقد این نوع طرز تفکر هستند، معتقدند که همیشه باید با آغوشی باز به پیشواز مشکلات و چالش ها رفت و با تفکری درست راه مقابله با آنها را پیدا کرد. در صورت شکست خوردن هم نباید ناامید شد و از آن درس گرفت و دوباره شروع کرد.

داشتن تفکرات خیالی در مورد کارها و اعمال خود – افراد ناموفق در بسیاری از موارد تفکراتی خیالی و موهوم در مورد اقدامات خود دارند که با واقعیت ها تطابقی ندارد. به عنوان مثال فردی تصمیم گرفت از شغل فعلی خود بیرون بیاید و نویسنده شود در حالی که تا کنون حتی یک مقاله موتاه هم در عمرش ننوشته بود. مسلما چنین فردی در این کار موفق نخواهد شد و فقط یکسری خیالات در ذهنش از کار نویسندگی ایجاد می کند. افراد موفق اهداف بزرگی برای خود در نظر می گیرند، آنها را به اهدافی کوچکتر و عملی تر تقسیم کرده و راه های عملی برای رسیدن به آنها را برنامه ریزی می کنند. با این روش احتمال رسیدن به اهدافشان بسیار زیاد است.

بی انرژی بودن و خجالتی بودن – افراد موفق پرانرژی اند، به اهداف و توانمندی های خود اعتماد داشته و به خوبی کارهای خود را انجام می دهند. آنها با قدرت با دیگران مذاکره می کنند و از چالش ها و مشکلات فرار نمی کنند.

عدم سرمایه گذاری روی خود – افراد ناموفق اعتقاد زیادی به هزینه کردن بابت رشد و توسعه فردی ندارد و مرتب آن را به تعویق می اندازند. در حالی که افراد موفق مدام برای رشد و توسعه خود، زمان و هزینه مصرف می کنند و به نتایج مطلوبی نیز می رسند.

مقاومت در برابر تغییر – افراد ناموفق به شرایط جاری عادت دارند و معمولا در برابر تغییر شرایط مقاومت می کنند. اما افراد موفق به خوبی خود را با تغییرات همراه کرده و تطبیق می دهند.

توجه زیاد به نظرات دیگران – افراد موفق برای خودشان، اولویت ها، اهداف،ارزش ها و ماموریت های مشخصی دارند و مطابق با آنها عمل می کنند. رای و نظرات دیگران خیلی در آنها اثری نداشته و نمی تواند مانع حرکت آنها در مسیر اهدافشان شود. این نشان دهنده خودخواهی آنها نیست بلکه به معنای خواست و اراده قوی آنها در استفاده درست از توانایی ها و استعدادهایشان در دنیا است.

عدم اعتماد به توانمندی های خود – افراد ناموفق اعتماد زیادی به خودشان ندارند و همیشه خود را از اهدافشان بسیار دور می بینند.  در حالی که افراد موفق با اعتماد به نفس بالا پیش می روند. آنها می دانند که نقاط ضعفی هم دارند ولی مرتب در جهت رفع آنها و بهبود خود تلاش می کنند.

به دنبال راه های آسان و بدون هزینه بودن – افراد ناموفق مرتب به دنبال یافتن راه های بدون هزینه و راحت برای رسیدن به اهدافشان هستند و از دیگران همیشه توقع های بیجا دارند. افراد موفق هم به راه های آسان فکر می کنند ولی انتظار بیجا از دیگران ندارند. آنها همیشه رفتاری عادلانه و منصفانه با دیگران دارند. آنها می دانند که موفقیت آنها به میزان تلاشی که می کنند بستگی دارد و در بسیاری موارد راه های دشواری را باید طی کنند.


 

 منبع http://www.forbes.com/


 

تحقیق و ترجمه گروه روانشناسی کارشناس رسمی دادگستری

 

سایر مقالات


 

 
مقالات مرتبط :

نگرش همه چیز است

10 چیز که مانع 10 چیز دیگر است

در طول روز انرژی خود را بالا ببرید

[ad_2]

کارشناس رسمی دادگستری

کارشناس رسمی دادگستری، کسی است که بر مبنای قانون کانون کارشناسان دادگستری، دارای وظایف کارشناسان رسمی است و در صورت ارجاع امر به او، باید به طور رسمی، درباره یک موضوع، اعلام نظر کند و می تواند در مواردی که قاضی یا متقاضی برای تصمیم نهایی نیاز به اظهار نظر تخصصی دارد و پرونده را به آن ها ارجاع می دهد با مطالعه کامل پرونده ابراز نظر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *