دسته‌بندی نشده

مذاکره در مورد حقوق در جلسه مصاحبه

[ad_1]

                                   

به فرد تصمیم گیرنده وصل شوید.

علیرغم ساختار و فرآیند مصاحبه، مطمئن شوید که در خصوص حقوق و مزایا با فرد تصمیم گیرنده اصلی مذاکره می کنید نه با یک واسطه. این فردی است که درک بهتری از شغل مورد نظر داشته و شما باید در آینده با او کار کنید. شما می خواهید مطمئن شوید که به یک توافق دو جانبه می رسید.
 

مشتاق باشید و ارتباط شخصی برقرار کنید

در ادامه مذاکره برای افزایش حقوق ، داشتن تمایل مثبت نسبت به برقراری ارتباط شخصی در هنگام مصاحبه، می تواند موجب افزایش تمایل مدیران استخدامی برای انتخاب شما از بین رقبا شود. از بیان واقعی اشتیاق خود نسبت به شغل مورد نظر نترسید و از هیچ فرصتی برای برقراری ارتباط شخصی با کارکنان حوزه مصاحبه غافل نشوید.
 

از پرسیدن سوالاتی که جواب نه دارند اجتناب کنید

فروشندگان خوب دوست دارند از سوالات بله/ خیر که جواب موردانتظار آنها بله است، استفاده کنند. شما می توانید از تکنیک های فروش هنگام مصاحبه شغلی و مذاکره برای حقوق استفاده کنید تا از بحث هایی که منجر به پاسخ منفی می شود، اجتناب کرد. برای مثال :
سوال غلط : این امکان وجود  دارد که حقوقی بیشتر از 50.000 دلار بدهید ؟
سوال درست : شما موافق نیستید که رقابت کردن با سایر شرکت ها در این صنعت مهم است؟
 

معیار بندی کنید

معیاربندی ( مانند تحقیق و مقایسه) استانداردهای وسیع بازار کار از جمله حقوق و دستمزد، عناوین شغلی و مسئولیت ها بر مبنای موقعیت، مهارتها و ویژگی های خود به ارتقای وضعیت شما کمک خواهد کرد. برای مثال اگر در مورد آنچه شرکت های دیگر پرداخت می کنند یا آنچه کارکنان دیگر دریافت می کنند اطلاع داشته باشید، درصورتی که مدیران استخدامی پیشنهاد دریافتی کمتری به شما بدهند، می توانیداز این اطلاعات استفاده کنید.
 

در مورد حقوق های دریافتی قبلی خود به صورت هوشمندانه ای صحبت کنید

در مورد دریافتی های قبلی خود صحبت کنید. پاسخ دهی صادقانه به سوالاتی در خصوص حقوق های قبلی شما یک رویکرد خوبی است . این می رساند که شما دید بازی دارید و کارفرمایان می توانند اطلاعات مورد نیاز خود را از شما بگیرند. البته باید بین دریافتی قبلی خود و آنچه مناسب موقعیت فعلی شما است، تفاوت قایل شده و بر تفاوت هایی که منجر به افزایش حقوق تان در پست فعلی می شود، تاکید کنید.

 

تحقیق و ترجمه گروه بازارکار و اشتغال کارشناس رسمی دادگستری

سایر مقالات

مقالات مرتبط :

استخدام در این شرکت ها تقریبا غیرممکن است!

رزومه چیست؟

عناصر موثر در تصمیم گیری برای انتخاب شغل

IQ  بین المللی خود را بالا ببرید

شغل های مناسب برای آنان که از مواجه شدن با مشکلات نمی ترسند

آیا برای تغییر شغل آماده اید؟

آیا این گروه از شغل های خلاقانه را می شناسید؟

چند توصیه مفید در یافتن شغل

   

[ad_2]

کارشناس رسمی دادگستری

کارشناس رسمی دادگستری، کسی است که بر مبنای قانون کانون کارشناسان دادگستری، دارای وظایف کارشناسان رسمی است و در صورت ارجاع امر به او، باید به طور رسمی، درباره یک موضوع، اعلام نظر کند و می تواند در مواردی که قاضی یا متقاضی برای تصمیم نهایی نیاز به اظهار نظر تخصصی دارد و پرونده را به آن ها ارجاع می دهد با مطالعه کامل پرونده ابراز نظر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *